Сьогодні в четвер, 18 грудня, в мережі з'явилися кадри, як Росія продовжує поставляти важке озброєння бойовикам на Донбасі.

Відео вантажного поїзда з військовою технікою, в тому числі з танками, який рухається у бік кордону з Україною, оприлюднило російське видання "НВ".

Журналісти відзначили, що відео було знято в західній частині міста Ростов-на-Дону. При цьому, вони додали що військові в місті знову активізувалися.

"Це відео "НВ" отримало із західної частини Ростова-на-Дону: склад з танками прямує до російсько-українського кордону, до якого трохи більше 100 км", - зазначило видання.

Читайте також: Проти сил АТО воюють росіяни: нові докази (фото)

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні в полудень терористи з боку Горлівки обстріляли з установки "Град" селище Новгородське. Снаряди влучили в житловий будинок і дитячий садочок. Тільки завдяки щасливому випадку ніхто не постраждав.

Також бойовики почали обстрілювати Широкине біля Маріуполя.