За повідомленням інформаційного агентства ТАСС із посиланням на портал Le360, в Монако сьогодні було затримано угрупування із 11 терористів, яке готувало масові теракти на період новорічних свят.

Бандитів затримала служба безпеки Монако.

Нагадаємо, протягом останніх двох тижнів у Брюселі було затримано двох підозрюваних, яких вважають причетними до терактів у Парижі. Також п'ятеро осіб затримали в Бельгії.

Читати також: Потужний вибух пролунав у столиці Сомалі

Як відомо, 13 листопада в столиці Франції Парижі відбулась низка терактів, через які загинули 130 осіб. Терористи поділились на три групи: одна організувала вибухи неподалік стадіону в Парижі Stade de France. Саме в цей день на футбольному стадіоні відбувався матч збірних Франції та Німеччини. Інша група розстріляла 40 людей у ресторанах Парижа, а треті взяли в заручники відвідувачів концерту групи Eagles of Death Metal в приміщенні театру Bataclan.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Поліція Франції досі не знайшла всіх винних у найстрашнішому за останні 20 років нападі терористів.