Напередодні Різдва Дональд Трамп нагадав на своїй сторінці в Facebook, що 1992 році він знявся в культовому сімейному фільмі "Один вдома-2". Проте, судячи з коментарів, для багатьох американців це стало шоком.

"Пробачте, а чи не підкажете, де тут лобі готелю?", - питає молодий актор Маколей Калкін в фільмі "Один вдома-2". В цей момент він заходить в розкішний п'ятизірковий "Плаза готель", та роздивляється кришталеву люстру й різдвяні декорації.

"Далі по коридору та наліво", - відповідає чоловік в костюми та чорному пальто, зі знайомою світлою зачіскою. В цьому фільмі він зіграв самого себе.

Читайте також: Путін підтримав Трампа на виборах у США

На той час він володів цією будівлею, купивши її у 1988 році за 390 мільйонів доларів. Придбання цього готелю була великою особистою перемогою Трампа, як сам він заявляв в інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

По сюжету фільма, герой Маколея Калкіна, Кевін, знімає апартаменти в "Плаза готелі", використовуючи кредитну картку свого батька, заплативши 967 доларів.