Невдалий мотопробіг путінських байкерів з клубу "Нічні вовки" надихнув користувачів мережі на карикатури та меми. Брутальні наїзники пожалілися, що на польському кордоні їх обшукували цілих три години, вилучили навіть косметички.

Українські хакери вирішили донести смішні фото-жаби до російських мотоциклістів і зламали їхній сайт. На головній сторінці вони розмістили найпопулярніші меми з соцмереж.

Читайте по темі: "Нічні вовки" хочуть прорватися до Польщі попри заборону

Нагадаємо, байкерський клуб "Нічні вовки", відомий затятою відданістю Володимиру Путіну, планував доїхати до Берліна, щоб відзначити там 70-річчя Дня перемоги.

У членів клубу на чолі з другом Володимира Путіна Олександром Залдостановим (Хірург) почалися проблеми з отриманням шенгенських віз прямо на кордоні Польщі, їх анулювали прямо на пункті пропуску. Пізніше Німеччина також відкликала свої візи.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще