В Єревані зранку, 23 червня, поліція розігнала акцію протесту проти підвищення тарифів на електрику і затримала кілька її учасників.

За даними агентства ТАСС, для розгону демонстрантів поліцейські застосували водомети.

Акція протесту проти підвищення цін на електроенергію проходила у вірменській столиці на площі Свободи з 19 червня. Ввечері в понеділок учасники акції, а це приблизно 5 тисяч людей, перемістилися на проспект Баграмяна, де розташовуються урядові будівлі, і оголосили сидячу акцію протесту.

Проспект був перекритий поліцією, до місця проведення акції були стягнуті водомети та інша спецтехніка.

Заступник начальника поліції Єревана Валерій Осіпян висунув вимогу до протестувальників покинути центральний проспект столиці і повернутися на площу Свободи, щоб не заважати руху транспорту.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: У Вірменії зарізали російського військовослужбовця

Поліція також розповсюдила заяву, в якій попередила, що має право застосувати силу проти порушників закону. Після цього сталися затримання.

За попередніми даними, в результаті сутичок є травмовані, повідомляється про кількох затриманих, яких поліція відвезла у відділки.