Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк вважає, що його заочний арешт "замовив" особисто президент Росії Володимир Путін.

Про відповідне рішення суду він розповів ЗМІ.

"Слідчий комітет Російської Федерації і російські суди виконали пряму вказівку президента Путіна", - сказав колишній прем'єр.

Причинами помсти він назвав антиросійські санкції, енергетичну незалежність України, Європейські позови в суд за військове вторгнення і фінансування тероризму, а також проєвропейський курс країни.

За словами Яценюка, особисто Путін намагається відняти можливість в України "доносити свою позицію" у світі та об'єднувати друзів країни проти агресії Росії. Екс-прем'єр вважає, що це було особисте замовлення проти країни.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", суд заочно засудив Яценюка в "участі" в чеченській війні. Екс-прем'єр написав, що відповідне клопотання відправив слідчий Північно-Кавказького округу Найманов. Яценюк назвав ці дії черговим витком гібридної війни.