Українську журналістку видання "Новое время" Христину Бердинських разом з іншими трьома журналістами, яких раніше затримали у Білорусі, відпустили з Московського відділення міліції Мінську.

Про це повідомила сама Бердинських на своїй сторінці в Twitter. Журналістка зазначила, що відпустили наразі чотирьох журналістів, а решта 10 працівників ЗМІ далі перебувають у відділку мінської міліції. Христина Бердинських обіцяла пізніше розповісти подробиці неприємного інциденту.

"Мене відпустили і ще 3-х журналістів. Решта 10 осіб в міліції. Напишу пізніше подробиці", - повідомила Бердинських.

Водночас речник МЗС Мар'яна Беца розповіла, що МЗС України з'ясовує всі обставини затримання, а консул України виїхав до відділення міліції, щоб добиватися звільнення українських журналістів.

Як повідомляв сайт Знай.ua, сьогодні 24 березня, білоруські спецслужби затримали українську журналістку та ще понад десять осіб.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще