Ми живемо в той час, коли важко знайти натуральні продукти і бути впевненим в тому, що ми не вживаємо хімію, барвники, замінники тощо. Виробники привчили нас їсти ковбасу без вмісту м'яса, сирки без сиру і крабові палички, де зовсім немає крабового м'яса.

Як розібратися в якості продуктів і навчитися відрізняти справжні крабові палички, які зроблені з крабового м'яса, розповість портал "Знай".

Корисні крабові палички повинні в першу чергу виглядати красиво і на смак бути соковитими і пружними. У таких паличках велика ймовірність того, що вони містять крабове м'ясо. Якщо вони виглядають сухувато, крізь прозору упаковку це можна виявити і не мають презентабельний вигляд корисного продукту, краще відмовитися від такої покупки, навіть якщо вони дешево коштують. Такий зовнішній вигляд крабових паличок свідчить не тільки про те, що в них немає ні грама крабового м'яса, а й про те, що їх зберігали в поганих умовах.

В морозильних камерах магазинів продають всіма відомий продукт - крабове м'ясо. Ми купуємо його в надії на те, щоб насититися м'ясом ракоподібних. І знову виробник нас обманює. Якщо подивитися на склад такого товару, жодного відсотка м'яса в них не міститься, а складається воно з сурімі. Сурімі іншими словами це імітація крабового м'яса.
Багато помиляються в тому, що крабові палички і крабове м'ясо дає нам стільки ж корисних речовин як і морепродукти, але це не так. В процесі виготовлення цього продукту втрачається більшість корисних компонентів.

Щоб вибрати більш менш корисні крабові палички, необхідно дотримуватися кількох правил:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

1. Крабові палички повинні бути соковиті, пружні і нагадувати за смаком крабове м'ясо.
2. Акуратно пофарбовані і тільки з зовнішньої сторони.
3. У списку інгредієнтів на першому місці знаходиться рибне філе сурімі.
4. У складі продукту не значиться соєвий білок.
5. Ароматизатори і барвники повинні бути ідентичні натуральним.
6. Зберігатися в умовах, які вказані на упаковці.
7. Крабові палички краще купувати в упаковках, а не вагові.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що для отримання білка необхідно вживати курячу грудку, рибу, м'ясо, молочні продукти, морепродукти. Для правильно розподілу білка необхідного організму вживайте 2 грами білка на 1 кілограм своєї ваги.