Поліція Житомирської області порушила кримінальну справу проти медиків однієї з лікарень Коростишівського району: на їх руках загинула 37-річна жінка та її ненароджена дитина.

Як повідомили у прес-службі правоохоронних органів, заяву написали родичі загиблої, оскільки впевнені: майбутня мама відчувала себе абсолютно здоровою, перебувала в чудовому настрої, про що розповідала сім'ї по телефону. Чоловік породіллі розповів, що увечері 6 квітня він привіз дружину до пологового відділення, нічого не віщувало біди. Зі спокійною душею чоловік поїхав додому, але вже вранці його потрясли новиною про смерть дружини.

Як встановила судмедекспертиза, дитина померла від удушення всередині утроби матері. Бідна жінка загинула від розриву матки під час пологів. Зараз поліція призначила ряд експертиз, аби з'ясувати, що послужило причиною такого трагічного результату, а також перевірити професійну придатність медичного персоналу.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що горе-матері, яка на 9 днів замкнула у квартирі двох дітей, загрожує довічне тюремне ув'язнення.