На Одещині поліцейські спіймали крадія, який намагався нажитися на краденому насінні соняшнику. В його авто знайшли 53 мішки насіння та 50 літрів отрутохімікатів.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції області.

За словами поліцейських, до чергової частини звернувся фермер, на територію якого вночі проникли невідомі та винесли майже півтисячі посівних одиниць насіння соняха та 50 літрів протравлювача. За оцінками потерпілого, сума збитків склала 1,2 мільйони гривень.

"При проведенні оперативно-розшукових заходів на 320 км автодороги "Київ-Одеса" співробітниками поліції за орієнтуванням був зупинений автомобіль, у вантажному відсіку якого було виявлено 53 мішка викрадених насіння соняшнику. Ніяких документів на насіння у 27-річного чоловіка не було, і пояснити походження вантажу водій не зміг", - повідомили правоохоронці.

Все пограбоване вилучили, а проти правопорушника розпочали кримінальне провадження за статтею "Крадіжка". Також поліцейські шукають спільників. Винним загрожує від 7 до 12 років за гратами з конфіскацією майна.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", одеські поліцейські знайшли рюкзак біля Куликового поля, всередині якого були гранати та вибухівка.