На фармацевтичному ринку останнім часом небувалими темпами почав зростати попит на антибіотики. Причому нерідко їх продають навіть без рецепту лікаря будь-кому.

І хоча ми так звикли вірити у цілющу силу пігулок, насправді вони завдають колосальної шкоди нашому здоров'ю – якщо не впевнені, то перевірте перелік побічних ефектів самі. Він справді вражає.

Нещодавно фахівці спростували дієвість таких засобів при лікуванні низки хвороб, наприклад бактеріальної інфекції (лихоманці, вірусних проявах).

Застосовувати їх можна тільки у виняткових обставинах – коли діагностували пневмонію чи скарлатину, складну форму ангіни. Інакше можете наразити себе на небезпеку і потім ще довго лікувати токсичне отруєння, або ж алергійні висипи на тілі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Замінити антибіотики можна на цілу низку природних компонентів, властивості яких нічим не поступаються аптечним препаратам: цибуля, часник, пряні трави, журавлина, грейпфрут, яблучний оцет, масло чайного дерева, масло чебрецю, женьшень, прополіс, мумійо, зелений чай, трав'яні збори, розчини срібла.

Більш того, вони ще й підтримають ваш імунітет на належному рівні, що дасть шанс організму боротися із так званими "поганими бактеріями".

Дивіться: через 50 років фармацевти вибачилися за погані ліки

Як повідомляв портал "Знай.ua", названі цілющі властивості імбирного чаю.