У Мережі оприлюднили нові фотографії місця загибелі ватажка "ДНР" Олександра Захарченко, зроблені відразу після вибуху.

Про це повідомляють Telegram-канали Inside Donetsk і Life Shot.


За даними джерел, від вибуху в кафе Сепар в центрі окупованого Донецька вибило всі вікна, стіни будівлі обвалилися.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


Крім того, на одній з фотографій, відображене тіло людини у військовій формі, по всій видимості, загиблого Олександра Захарченко.

Варто згадати, що 31 серпня в ресторані Сепар в окупованому Донецьку прогримів вибух. В результаті вибуху був убитий ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко, отримав поранення "глава мінфіну" псевдореспубліки Олександр Тимофєєв.

Крім того, Служба безпеки України підтвердила факт ліквідації Захарченко.

За інформацією українських силовиків, ватажок терористів став жертвою міжусобиць.
У свою чергу, бойовики, в свою чергу, звинувачують в загибелі Захарченко деяких "українських диверсантів".

До слова, двоє українських військовослужбовців Яків Веремейчик та Юрій Євтушок, які потрапили в полон бойовиків ЛНР 26 травня, схопили ворожі диверсанти на шляху до передового спостережного посту. Про це поінформували в прес-службі 14-ї окремої механізованої бригади.

Відзначається, що бойовики спеціально взяли паузу в кілька днів, попередньо, щоб здійснити психологічний і фізичний тиск на полонених, після чого опублікували кілька відеороликів з ними.

Судячи з опублікованих відео, військовослужбовці живі.

"Дешеві відрежисовані ворожі телесюжети так званий брифінг чітко свідчить, що на військовослужбовців ЗСУ виявляється сильний психологічний, і не виключено, фізичний тиск. Перебуваючи під ним, полонені розповідають брехню про Збройні Сили України в цілому і бригаду зокрема", - підкреслили в ЗСУ.

Нам боляче це чути, але причини такої поведінки і таких вчинків ми можемо зрозуміти. Адже змушувати людей під страхом жорстокої розправи робити і говорити те, чого вони не хочуть, у що не вірять, і чого насправді не було - в кращих традиціях російсько-сепаратистської підлості, яка таким чином намагається переконати світову спільноту у відсутності окупаційних військ РФ на тимчасово непідконтрольної території України
, - додали в керівництві бригади.

На даний момент українська сторона робить все можливе для звільнення полонених українців

Нагадаємо, 242 дні запеклих боїв та болючих втрат для країни – це те, що довелося пережити українцям чотири роки тому, коли путінські окупанти захопили аеропорт у Донецьку. Блогер Джон Смит створив інсталяцію битви за аеропорт.

Як повідомляв Znaj.ua, українському журналісту Роману Сущенку, який засуджений в Росії за жпионаж на 12 років колонії суворого режиму, вдалося поспілкуватися з одним російським військовим, пише Обозреватель.

Також Znaj.ua писав про те, що в окупованому путінськими бойовиками Донецьку жорстко розправилися з відомим і небезпечним бойовиком Василем Дмитровичем Сосненком (Дядя Вася).