Виконуючий обов'язки голови Державної фіскальної служби Мирослав Продан звільнився за власним бажанням.

Як він написав у себе на сторінці в Facebook, уряд вирішив оголосити конкурс на посаду голови ГФС. Продан планує брати в ньому участь, і саме для цього він пішов з посади.

проданий

"Щоб виключити конфлікт інтересів і будь-які спекуляції з цього приводу, вирішив просити уряд призначити іншого виконувача обов'язків голови ГФС. Службу на цей період повинна очолити людина, яка не буде брати участь в конкурсі", - сказав Продан.

проданий

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Він зазначив, що у його команди є стратегія дій і розвитку ГФС. Чиновник також закликав звернути увагу на результати боротьби з корупцією на митниці.

"За останні 1,5 року і в митному, і в податковій сферах зроблено величезний крок вперед. Електронний реєстр відшкодування ПДВ, автоматизована система блокування ризикових накладних, електронні сервіси, Єдине вікно, стаціонарні скануючі системи, відновлено взаємодію на міжнародному рівні, налагоджений постійний діалог з бізнесом, перекрито потужні контрабандні схеми, суттєво збільшено надходження до бюджету", - підкреслив Продан.

Нагадаємо, співробітник ГРУ Костянтин Килимник і акціонер української медіагрупи "Інтер" Сергій Льовочкін незаконно відвідали інавгурацію президента Трампа. Квитки по 50 тисяч доларів їм продав якийсь Сем Петтен — партнер політтехнолога Пола Манафорта. Про це повідомляють американські ЗМІ.

Так, квитки були виставлені на продаж за 50 тисяч доларів, а викуплені через один з банківських рахунків на Кіпрі. Не дивлячись на те, що прокурори відмовилися називати імена людей, які купили квитки, журналістам вдалося роздобути цю інформацію.

Нагадаємо, скандальний Ляшко вкотре здивував українців своїми витівками. Цього разу він вирішив виконати нову пісню Шуфутинського “3 вересня”.

Як раніше повідомляв "Знай.иа", свідок по справі Манафорта здав з потрухами Сергія Льовочкіна.

Також портал "Знай.иа" писав про те, мерзенні маніпуляції Тимошенко розлютували українців.