Столичний градоначальник Віталій Кличко розповів, що на президентські вибори, які відбудуться у 2019 році, він висувати свою кандидатуру не збирається. Він пояснив, що замість цього планує зосередити сили на виконанні мерських обов'язків.

"Буде нечесним скакати з однієї посади на іншу", - заявив Кличко у четвер, 13 вересня, представникам ЗМІ в кулуарах форуму YES у Києві.

При цьому голова Києва не поспішає виключати, що після виконання всього запланованого в Києві він може зі своїм досвідом податися далі, тобто в інші міста.

Коли у Кличка запитали, чи підтримає він Петра Порошенка на виборах, мер вирішить красиво ухилитися від прямої відповіді. Київський градоначальник пообіцяв озвучити свою позицію лише після того, як чинний глава України офіційно заявить про висунення на другий президентський термін.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Якщо буде заява – я зможу висловити свою точку зору", - запевнив Кличко.

Черговий полум'яний спіч Кличка розлютив киян

Голова Києва на своїй сторінці в соціальних мережах розмістив відео, в якому похвалився нещодавно оновленим київським велотреком. Жителі столиці не змусили себе довго чекати і перерахували, що потребує оновлення набагато більше, аніж велотрек.

Нагадаємо, кияни вимагають у місцевої влади обмежити роботу столичного аеропорту "Жуляни" і заборонити там злети і посадки літаків в нічний час доби.

Як повідомляв раніше Знай.uа, КП "Київавтошляхміст" за результатами тендеру замовило ТОВ "Укртрансміст" ремонт Північного мосту через Дніпро, мосту через Десенку за 288 млн грн.

Також Знай.uа писав про те, що у столиці біля станції метро Шулявська почався справжній армагеддон – купа техніки і робочих ламають все на своєму шляху. Там взялися демонтувати відомий ринок