Як багато хто знає, в останні кілька днів в Україні проходить масштабний економічний саміт YES, організований Віктором Пінчуком.

Подія вражає своєю масштабністю і офіційністю. Але нещодавно мережу сколихнула новина про те, що нардепка Юлія Тимошенко прийшла на зустріч саміту в туфлях від легендарного дизайнерського дому Chanel, які коштують шалену суму.

Юлія Тимошенко

Про це стало відомо після публікації Яна Доброносова, яку він розмістив в Facebook.

Як виявилося, двоколірні туфлі-човники вважаються найзнаменитішої моделлю взуття Chanel в історії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

взуття

Як можна помітити, Тимошенко вибрала незвичайну модель колекції, яка передбачає бежеве забарвлення туфель і чорний носок, а інвертовану: чорні човники з бежевим носком і невеликим логотипом марки на заднику.

взуття

Що ж, сподіваємося Юлія Тимошенко усвідомлює, що вона робить.

До слова, стало відомо, партія "ВО "Батьківщина" витратила на рекламу свого лідера Юлії Тимошенко 60 мільйонів гривень. Про це свідчать дані "112 каналу".

Лише якихось чотири роки тому Тимошенко назвала всю політичну рекламу нікчемною і зомбуючою. Вона лицемірно закликала політиків витрачати гроші з рекламної кампанії на зброю для воїнів АТО.

Юлія Тимошенко

Мабуть, з тих часів Тимошенко гарненько обдумала свої слова і вирішила поміняти думку, і всі гроші, які вийшло позичити у олігархів, вкласти в політичну рекламу, яка не дістала тільки сліпих і глухих.

Думки українців з цього приводу розділилися. Хтось вважає, що пакети з гречкою - це найкраще, що може запропонувати кандидат у президенти. У той же час інші дуже різко сприймають мільйонну піар-кампанію Леді Ю. Українці, як правило, впевнені, що мільйони не зможуть відмити заплямовану репутацію.

Юлія Тимошенко

Раніше повідомлялося, що з кожним роком все більше громадян України вирішуються на відчайдушний крок: вони збирають речі, документи і залишають рідні пенати, їдучи за кордон. Найчастіше, це не від хорошого життя, а, навпаки, для його пошуків. Масова еміграція відчаю.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

"Більше мільйона наших громадян щорічно виїжджають за кордон на роботу, за даними МЗС… Але вони виїжджають не тому, що Синютка досі не написав їм буклетів про "жахи капіталістичного світу", а тому, що їм вдома, в Україні, залишатися немає ніякого сенсу: ні роботи, ні заробітку, ні перспектив.

Юлія Тимошенко

І якщо ми не хочемо, щоб наші громадяни бігли з країни, то радянськими методами залякування тут справі не зарадиш. Не допоможе ні "буклет", ні залізна завіса…", - написала Тимошенко.

Нагадаємо, українці прийшли в лють від нових політичних ігор Юлії Тимошенко. Про це пише Politeka.

Як повідомляв Znaj.ua, скандальний політтехнолог Пол Манафорт дискредитував головну опонентку Віктора Януковича та Партії регіонів.

Також Znaj.ua писав про те, що спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер повністю підтверлив раніше озвучені інформацію про готовність надати ЗСУ новітнє озброєння.