Великобританія не буде вводити санкції проти Росії по "справі Скрипалей" аж до завершення Brexit, виходу Великобританії зі складу Євросоюзу.

Про це повідомив заступник голови МВС Британії Бен Уоллес.

Мова йде про "поправку Магнітського", яка не може бути введена в дію до Brexit. Поправку парламент Великобританії прийняв в травні 2018 року.

Уолес зазначає, що вона ніяк не може бути введена в дію до Brexit.

Бен Уоллес не уточнив терміни введення санкцій. Однак вихід Великобританії з ЄС запланований на березень 2019 року, а повне завершення перехідного періоду – на кінець 2020 року.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, журналісти провідних британський видань Патрік Рівел і Олівер Керролл зателефонували за номером, вказаним у документах федеральної міграційної служби Олександра Петрова та отримали несподівану відповідь.

За словами Керролла, співрозмовник повісив трубку після питання, чи працював Олександр Петров у відомстві.

Він розповів, що знайшов цей номер у документах ФМС вирішив подзвонити на нього. Після дзвінка його одразу ж охопили неймовірні почуття, адже на іншій стороні трубку взяв представник російського Міноборони.

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що не піде на поступки критиків всередині країни і буде дотримуватися свого плану щодо майбутніх відносин з Євросоюзом після Brexit.
Про це повідомляє DW.

"Мене не змусять прийняти компроміси до пропозицій, прийнятим у Чекерсе, які не відповідають нашим національним інтересам", - заявила Мей.

Нагадаємо, Тереза Мей не піде на поступки в питанні Brexit.

Як повідомляв "Знай. ua", ЗМІ показали, на що прокололися отруйники Скрипалів.

"Знай. ua" писав, що журналісти зателефонували отравителю Скрипалів, а потрапили в Міноборони.