Якщо простежити за міркуваннями одіозної Ганни Герман про війну на Донбасі, які вона промовила в ефірі "112 телеканалу", то не складно здогадатися, що політик працює на Кремль.

Про це заявив політичний експерт Олексій Голубицький на своїй сторінці в Facebook.

На думку експерта, Герман здала себе в той момент, коли почала обговорювати діяльність українського керівництва, яке бере "нещасних дітей" і відправляє в зону військового конфлікту на Донбасі.

Ганна Герман
Ганна Герман

Блогер і політтехнолог Голубицький не зміг залишити таку промову без уваги. У своєму Telegram-каналі експерт нагадав Герман, що саме ці "моральні каліки" захищають її нікчемне життя. Також Голубицький вважає, що політик ясно дала зрозуміти, під яким кутом в Москві дивляться на "примирення і роззброєння": капітуляція перед Кремлем з судом над вояками української армії, які є "моральними каліками і вбивцями матерів".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ганна Герман
Ганна Герман

Нагадаємо, в мережі з'явилася інформація про те, що за добу в "ЛНР" двічі відбулися постріли, незважаючи на існуючі домовленості. Про це стало відомо з повідомлення РИА Новости з посиланням на прес-службу Народної міліції "ЛНР". Як багато хто знає, в Донбасі 29 серпня набуло чинності "шкільне" перемир'я, приурочене до початку навчального року.

Нагадаємо, що ця домовленість є вже четвертою спробою сторін конфлікту встановити мир у регіоні з початку року. Як додали у Народної міліції "ЛНР": "За добу українські силовики два рази порушили режим припинення вогню, застосувавши міномети калібру 82 міліметри, гранатомети, БМП і стрілецьку зброю".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", заборонені види озброєння, якими РФ в останні роки буквально нафарширувала Донбас, все частіше знаходять у різних куточках окупованого регіону.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що секретар РНБО Олександр Турчинов прокоментував заяву РФ про трагедію з пасажирським літаком "Боїнг" Малазійських авіаліній, яка сталася у 2014 році на Донбасі.