Скандально відому главу партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко спіймали на черговому обмані.

Як повідомляє портал Politeka, нова порція брехні розлютила українців, про що вони і пишуть на своїх сторінках у соціальних мережах та активно обговорюють.

Так, в цей раз Тимошенко вирішила показати красиву картинку під назвою "Ідеальна сім'я", незважаючи на те, що трохи раніше з'явилася інформація про те, що разом з чоловіком вони більше не живуть.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Їй прізвище Тимошенко як пропуск, вона ще в 2004 році говорила:ось Ющенко Тимошенко це українське прізвище, що таке Янукович", "Він живе у Празі, і у нього не одна Тимошенко", "Йуля весь час пі*дить, як дихає!!! Це її природний стан!", "Скільки можна брехати сміючись з народу", "Опудало брехливое! Злодійка чортова!", "Аферистка", "Як цей коровай з вухами вже за..бал..", "А рожа то як розпливлася з голодухи напевно", — пишуть обурені українці.

До речі, стало відомо, партія "ВО "Батьківщина" витратила на рекламу свого лідера Юлії Тимошенко 60 мільйонів гривень.

Лише якихось чотири роки тому Тимошенко назвала всю політичну рекламу нікчемною і зомбуючою. Вона лицемірно закликала політиків витрачати гроші з рекламної кампанії на зброю для воїнів АТО.

Мабуть, з тих часів Тимошенко гарненько обдумала свої слова і вирішила змінити думку, і всі гроші, які вийшло позичити у олігархів, вкласти в політичну рекламу, яка не дістала тільки сліпих і глухих.

Нагадаємо, українці прийшли в лють від нових політичних ігор Юлії Тимошенко.

Як повідомляв Знай.uа, скандальний політтехнолог Пол Манафорт дискредитував опонентку Віктора Януковича і Партії регіонів.

Також Знай.uа писав про те, що спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер повністю потвердил раніше озвучену інформацію про готовність надати ВСУ новітнє озброєння.