Президента США Дональда Трампа чекає доля іракського диктатора Саддама Хусейна, якщо він не відмовиться від нинішньої політики щодо Ірану. Про це заявив президент Ірану Хасан Рухані, передає Reuters.

Зокрема, Рухані в ефірі державного телебачення Ірану підкреслив, що Тегеран не відмовиться від ракетної програми під тиском Вашингтона. Також Рухані пригрозив Трампу долею Саддама Хусейна, якщо американський лідер продовжить нинішню політику щодо Ірану.

Хасан Рухани

Він нагадав, що в ході ірано-іракської війни 1980-1988 років Багдад поніс колосальні втрати, в тому числі і економічні. "Те ж саме станеться з Трампом. Америку спіткає та ж доля, що і Саддама Хусейна", - додав Рухани.

Нагадаємо, раніше держсекретар США Майк Помпео заявив, що у США і президента Дональда Трампа немає підстав для початку переговорів з іранською владою. Зазначимо, Трамп буде головувати на засіданні Ради безпеки ООН по Ірану.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Дональд Трамп

Раніше повідомлялося, що в США готувалося повалення Трампа з посади президента. Авторитетне американське видання The New York Times оприлюднило інформацію про те, що в 2017 році в Сполучених Штатах Америки готувалися відсторонити від влади президента Дональда Трампа. Важливу роль в цьому нібито грав заступник генпрокурора Рід Розенштайн, який займається розслідуванням втручання Росії у політичні процеси США.

Також він вважав можливим вербування міністра юстиції Джеффа Сешнса і міністра внутрішньої безпеки США Джона Келлі. Підкреслюється, що пропозиції Розенштайна не були реалізовані, але сам він назвав цю інформацію "неточною і фактично невірною". Сам Трамп уже відреагував на сенсаційну інформацію. Американський лідер заявив, що "з Мін'юсту тягнеться тривалий сморід".

Рід Розенштайн

Нагадаємо, нова обкладинка The Time змусила Путіна і Трампа намокнути. Новий номер журналу обіцяє стати сенсацією і незручним подарунком для президентів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Трамп підписав указ, який не залишить Путіну шансу.

Також портал "Знай.uа" писав, що одна фраза Трампа призвела до падіння цін на нафтовому ринку.