Якщо хтось і може врегулювати збройний конфлікт на тимчасово окупованих територіях Донбасу, так це одіозний президент-утікач Віктор Янукович.

Дивну та несподівану заяву адвоката "держзрадника" Віталія Сердюка публікує видання The Бабель, посилаючись на його інтерв'ю.

Так, видання пише, що юрист задався метою повернути Януковичу президентське крісло і продемонструвати, що самоусунутись від виконання своїх обов'язків він нібито не міг.

"Щоб нового президента обрали, старого повинні позбавити повноважень. Янукович за Конституцією повноваження не втратив. Але остаточну відповідь має дати Конституційний суд", - заявив Сердюк.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У розмові адвокат каже про одіозного екс-президента з усмішкою і називає його не інакше, як "Федорич". Будь-яку критику блаженний юрист відкидає і підкреслює: Януковичу він вірить, той говорить цілком щиро.

"Коли довго працюєш в кримінальному процесі, починаєш відчувати, щира людина чи ні. Так, я йому вірю", - на повному серйозі заявив Сердюк.

Що Україна зробить з "боргом Януковича"

Україна зможе представити свою позицію у справі "боргу Януковича" завдяки нещодавнім рішенням Апеляційного суду Лондона. Відомо, що Апеляційний суд Англії виніс рішення по апеляції України на рішення, винесене англійським судом у березні 2017 в порядку спрощеного виробництва на користь Росії у справі про "борг Януковича".

Нагадаємо, заява Януковича мала ефект бомби, українці бунтують у соцмережах. Користувачі моментально відреагували на чергову спробу "реваншу".

Як повідомляв "Знай.uа", подружка Януковича знову видала "солов'їний послід". На такі одкровення екс-регіоналка наважилася у пропагандистській передачі на російському телебаченні.

Також Знай.uа" писав про перемогу по боргу "Януковича": чи варто тішитися Україні. Апеляційний суд ухвалив одноголосне рішення.