Керівник НАБУ Артем Ситник прибув на засідання Антикорупційного комітету Ради. Там він повинен звітувати про діяльність бюро в першому півріччі 2018 року.


На слуханні також присутні народні депутати, голови депутатських фракцій, груп і комітетів Верховної Ради та представники громадських організацій, які працюють у царині запобігання корупції.

Обговорення звіту директора НАБУ заплановане першим питанням.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще


Як відомо, комітет Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції мав заслухати звіт директора НАБУ про результати роботи відомства 19 вересня, однак Ситник тоді не прибув на засідання комітету.


А 3 жовтня під будівлею Комітету Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції відбувся мітинг проти Ситника, учасники якої прийшли з плакатами "Ситник, це не звіт, а маячня", "Ситник, не ганьби нас перед західними партнерами", "Ситник, досить піару", "Ситник, навіщо віддав машину мамі агента "Катерини".


Дивіться: Ситник звітує про роботу НАБУ, трансляція


Нагадаємо, активісти вимагають відставки Ситника.
Як повідомляв Знай.ua, на сайті АП опублікували петицію про відставку Ситника.
Також Знай.ua писав, директор НАБУ Артем Ситник у своєму звіті присвоїв частину здобутків інших силових відомств.