За останні декілька днів в мережі активно поширювалася інформація про те, що лідер "Громадянської позиції", який збирається балотуватися в президенти України, Анатолій Гриценко нібито їздить на Банкову і зустрічається в Петром Порошенком. Тепер же новину спростували популярну на офіційному рівні.

Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook і прикріпив відповідний фотодоказ.

Гриценко зазначив, що в ті дні, коли йому приписують поїздки та візити, його навіть в Києві не було: політик перебував у Запоріжжі.

Ще одна брехня, яку масово й проплачено поширювали на каналах, в газетах і в мережі - тепер спростована офіційно. Про...

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще
Geplaatst door Анатолій Гриценко op Woensdag 3 oktober 2018

Мер Львова зібрався у президенти

Львівський мер, лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий оголосив, що подаватиме свою кандидатуру на участь у виборах президента України. Про це він заявив на зустрічі з організаторами молодіжного форуму 4 жовтня інформує сайт "Самопоміч".

Кому з політиків довіряють більше

Американський аналітичний центр Research Center опублікував днями результати дослідження міжнародного рівня довіри до лідерів держав. В ході дослідження виявилося, що Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп не увійшов до трійки лідерів у рейтингу світового довіри.

Нагадаємо, Ганна Герман здивувала заявами про Україну. На думку експерта, Герман здала себе в той момент, коли почала обговорювати діяльність українського керівництва.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", колишні регіонали переплутали мирний регіон з Донбасом. Поки Україна всіма можливими силами намагається вирішити наболілі питання тимчасово окупованих територій, просто в стінах ВР знайшлися депутати, які намагаються спекулювати на одній з найбільших проблем держави.

Також "Знай.uа" писав про те, що Трамп розкриє правду про слід Путіна на виборах. Заяву прес-секретаря Білого дому Сари Сандерс оприлюднили міжнародні ЗМІ.