Багато користувачів мережі вже чули про те, що днями спливла новина про те, що депутат Харківської міськради виявився працівником спецслужби Кремля.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби СБУ.

СБУ

Нещодавно в мережі з'явилася нова інформація про цю справу. Місцеві ЗМІ розповіли джерелу про те, що мова йде про голову адміністрації Холодногірського району Харкова Максима Мусєєва, повідомляє Апостроф.

Крім того, СБУ стверджує, що ще в 2015 році чиновник під час перебування на території тимчасово окупованого Росією Криму "потрапив в поле зору" ФСБ.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім цього джерело повідомило про те що вже задокументовано факт наявності у харківського чиновника подвійного громадянства.

Як додали в службі:

"Зустрічі з кураторами харківський чиновник проводив як на території Росії," незважаючи на те, що мав допуск до держтаємниці за формою "три", так і на території третіх країн. Використовувалися опосередковані канали зв'язку - електронна пошта, видані кураторами мобільні телефони зі спеціальними мобільними додатками".

Крім цього Мусєєв замішаний в створенні організації псевдо-ветеранів АТО, які займалися збором інформації військового характеру.

Уже відомо, що за час їх діяльності їм вдалося зібрати і передати російським спецслужбам деякі списки військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції в Донбасі.

Звичайно ж, у відповідь на такі заяви Мусєєв лише все заперечує.
Будемо стежити за подальшим перебігом подій.

До слова, співробітники Служби безпеки України (СБУ) викрили голову одного із райадміністрацій Харкова, який був завербований спецслужбами Російської Федерації.

За інформацією джерела в правоохоронних органах, мова йде про голову Холодногорської адміністрації Максима Мусеева, передає видання 057.ua.

Як заявив заступник голови СБУ Віктор Кононенко, чиновник в 2015-му під час перебування на території тимчасово окупованого РФ українського Криму "потрапив у поле зору" російської ФСБ.

Він повідомив, що чиновник створив організацію псевдо-ветеранів АТО, які займалися збором інформації військового характеру. Наголошується, що їм вдалося зібрати і передати російським спецслужбам деякі списки військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції на Донбасі.

Додамо, що в окупованому Криму в 2015 році Мусєєв отримав паспорт РФ - СБУ задокументувала наявність у нього подвійного громадянства.

Так як Мусєєв в даний час переховується на території РФ, його планують оголосити в розшук.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України спіймали на хабарі одного з керівників виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Чернігівській області.

Як повідомляв Znaj.ua, суд заарештував довірену особа Захарченка. Такого повороту подій ніхто не очікував. Згідно з даними слідства, він допоміг приховати документи фінансовому директору "Нота-банку" перед обшуками в її квартирі. Було винесено справедливий вирок суду. Його заарештували на 2 місяці. Винуватець махінацій отримає по заслугах.

Також Znaj.ua писав про те, що під час звіту на комітеті ВР директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив, що рекламу в столичному метрополітені з його зображенням нібито замовив заступник голови депутатської фракції партії "БПП" народний депутат Сергій Березенко.