Суд заарештував довірену особа Захарченка. Такого повороту подій ніхто не очікував. Згідно з даними слідства, він допоміг приховати документи фінансовому директору "Нота-банку" перед обшуками в її квартирі. Було винесено справедливий вирок суду. Його заарештували на 2 місяці. Винуватець махінацій отримає по заслугах.

За даними слідства, колишній адвокат з Ростова-на-Дону Віктор Белевцов став посередником при передачі грошей Захарченко. Сума переданих грошей склала 1 089 080 993 гривні 24 копійки.

Справу стосовно Бєлєвцова порушено 29 вересня 2018 року. Слідчі з'ясували, що саме він допоміг колишньому фінансовому директору "Нота-банку" Галині Марчуковой приховати документи перед обшуками в її квартирі під час розслідування справи про розкрадання у ВАТ "Электрозавод". Так само будуть розглядатися в суді та інші "чорні" справи адвоката.

Справедливість хоч і з затримкою все ж перемогла. Всі шокуючі подробиці справи колишнього адвоката полковника Захарченка будуть оголошені найближчим часом. Ведеться слідство, підняті всі матеріали, нічого не сховається від очей слідства. Справедливість буде востановлена, навіть на такому високому рівні корупції.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Знай.ua" повідомив раніше: названий самий безпечний місто України. найбезпечнішим містом України вважається Львів. Він навіть потрапив у світовий рейтинг, зайнявши 121 місце в числі 327 міст земної кулі.

"Знай.ua" писав раніше: 90-е повертаються: в Одесі затримали зграю бізнесменів в погонах. В Одесі затримали двох перевертнів у погонах, які підкинули наркотики чоловікові і зажадали від нього 1,5 тисячі доларів хабара.

"Знай.ua" писав по цій темі: вибиті двері і заручники: СБУ прийшла в гості " в Буковель. Про це повідомив народний депутат Олександр Шевченко у Facebook. Як зазначається, обшуки проводять в "Буковелі" і в буковелевской дорожньої компанії ПБС в Івано-Франківську. Крім того, нардеп розповів, що силовики вели себе досить агресивно. Зокрема, вони фактично виламували всі двері, які були на їхньому шляху і "взяли" в заручники людей, які працювали на одному з підприємств групи компаній.