3 жовтня в мережі з'явилася новина про те, що президент Путін зняв Георгія Полтавченка з поста губернатора Санкт-Петербурга.

Як повідомляє ТАСС, Пєсков повідомив про те, що зайняти місце т.в.о. губернатора було запропоновано повноважному представнику президента в Північно-Західному федеральному окрузі Олександру Бєглову.

Путін

Представник Кремля додав:

«Володимир Путін тільки що провів зустріч з Беглова і Полтавченко. Путін запропонував Полтавченко очолити ОСК в якості голови ради директорів компанії, а Бєглову запропонував стати виконуючим обов'язків губернатора Санкт-Петербурга до вересня, до виборів ».

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Полтавченко

До слова, днями Президент РФ Володимир Путін підписав два федеральних закони, які мають на меті посилити покарання за відмову спростовувати неправдиві відомості.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Документи були опубліковані на офіційному порталі правової інформації.

Згідно з документами, з тих, хто відмовиться припиняти поширювати або спростовувати фейкову інформацію за рішенням суду, будуть стягувати штраф до 20 тис. рублів.

Посадовим особам доведеться заплатити 50 тисяч рублів, юридичним - до 200 тис. За рецидив неправдивих відомостей передбачено ще жорсткіше покарання - арешт до 15 діб.

Крім того, внесено зміни до статті 315 КК РФ ("Невиконання вироку суду, рішення суду або іншого судового акта"). До кримінальної відповідальності будуть притягуватися насамперед ті, хто вже піддавався адміністративному покаранню за відповідне порушення.

У документах уточнюється, що мова йде про штрафи до 50 тис. рублів, обов'язкові або виправні роботи, арешт до трьох місяців або позбавлення волі до одного року.

Нагадаємо, глава Кремля Володимир Путін доволі емоційно та нецензурно висловився про отруєння колишнього російського розвідника, який перейшов на сторону Західних спецслужб Сергія Скрипаля,

Як повідомляв Znaj.ua, російські спецслужби намагаються спровокувати в Україні міжконфесійний конфлікт.

Також Znaj.ua писав про те, що в міській раді Санкт-Петербурга прияняли рішення про будівництво 15-20 нових станцій метро.