Глава Кремля Володимир Путін доволі емоційно та нецензурно висловився про отруєння колишнього російського розвідника, який перейшов на сторону Західних спецслужб Сергія Скрипаля,

Про це повідомляє Telegram-канал 360tv.

Так, він відзначив, що історію з отруєнням екс-розвідника Скрипаля надмірно роздмухують ЗМІ, які вбачають у ньому справжнього правозахисника та месію.

Більше того Путін не стримався та почав у доволі емоційному стилі ображати дії Скрипаля, зокрема його "зраду". Так, він відзначив, що Скрипаль став справжнім зрадником для всіх росіян, адже продав свою Батьківщину іноземним спецслужбам.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Що стосується Скрипаль - штучно ж роздувається цей шпигунський скандал. Я вже бачу, дивлюся, що деякі інформаційні джерела, проштовхують думка, що пан Скрипаль - мало не правозахисник якийсь, він просто шпигун, зрадник Батьківщини. Розумієте? Є таке поняття - зрадник Батьківщини. ось він один з них. Уявіть собі, ви громадянин своєї країни, і раптом у вас виникає людина, яка зраджує свою країну, як ви до нього поставитеся? він просто покидьок, ось і все. А навколо цього розгорнули цілу інформаційну кампанію. Я надіюсь, що це пройде коли-небудь. Чим швидше це закінчиться, тим краще", - цитує видання слова Путіна.

Разом з тим варто відзначити, що раніше колишній розвідник ГРУ Сергій Скрипаль, отруєний спецслужбами РФ у британському Солсбері, відмовився вірити, що до нападу причетні колишні колеги.

Про це після особистого спілкування з потерпілим у своїй книзі "Справа Скрипаля" (The Skripal Files) написав журналіст Марк Урбан.

Автор розповів, що після того, як Скрипаль вийшов з коми і зміг говорити, він заявив, що Кремль не міг мати відношення до отруєння. Також, за словами Урбана, Скрипаль попросив його не цитувати дослівно і пояснив: "розумієте, ми боїмося Путіна".

Постраждалий не вірив, що в небезпеці перебував він особисто, але при цьому все ж вирішив обійтися без публічних заяв, аби його рідні і близькі, які живуть на території Росії, могли і далі спокійно перебувати там.

Незважаючи на те, що Скрипаль давав свідчення британській розвідці, це не заважало йому відкрито виявляти націоналістичні погляди. Автор книги зазначає, що російський екс-офіцер активно підтримував окупацію та анексію Кримського півострова і відмовлявся вірити, що східний регіон України захопили саме росіяни.

Нагадаємо, колеги пролили світло на минуле отруйника Скрипаля.

Як повідомляв "Знай.ua", Британія визнала, що стала жертвою Путіна через власну дурість.

Також "Знай.ua" писав, що журналіст поїхав на малу батьківщину розвідника "Бошірова" та приголомшив зізнанням

Петров і Боширов, підозрювані в отруєнні Скрипалів, справді є співробітниками російських спецслужб