Колишній член Партії регіонів, екс-бютівець Володимир Олійник, який втік у Москву, порівняв українців з терористами, які захопили театр в Росії під час мюзиклу "Норд-Ост".

Також він відзначився маразматичною заявою про те, що в Україні нібито встановився "бандерівський" режим. Своїми нетверезими роздумами він поділився в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Хлопці, ви хочете злом керувати? Ви помиляєтеся, це ще не вечір. Ви подивіться, що таке бандерівщина. Коли захопили терористи "Норд-Ост", вони могли там будь-які вибори провести. 100% голосування! Скажете: чи доречні такі паралелі? Так. Майдан розстріляли, 2 травня спалили Одесу, заборонили дві партії, б'ють кандидатів — наприклад, того ж Царьова. Це виплодок пекла!", - вигукнув коллаборант.

Крім того, Олійник закликав терористів "ЛДНР" до "визвольного руху" вглиб України шляхом активізації на мирних територіях своїх політичних проектів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"На окупованій території є партизанські загони, підпілля, але звільнити цими силами неможливо. Треба, щоб реально Донбас почав визвольний рух. Поки політичний", — висловився Олійник.

Раніше портал повідомляв, що на телеканалі "Росія 1" в ефірі пропагандистської передачі "60 хвилин" показали карту Україну з регіонами, які нібито повинен відійти Росії та Польщі.

Фото опублікував у своєму Twitter користувач з ніком Ukr_Che. На карті західна частина України позначена як "території, які отримає Польща". Області з центрами в Одесі, Херсоні, Донецьку і Харкові відзначені як "території, які отримає Росія".

Нагадаємо, в Росії нахабно розділили Україну на три частини.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Тимошенко і скандальну подружку Януковича "розтягує" один і той же чоловік.

Також ми писали, що "Правий сектор" створив місця для поцілунків у Путіна під носом.