Уряд України з усіх сил намагається за рахунок українців залатати боргову діру, яка за кілька років утворилася в бюджеті України

Ексклюзивну інформацію на своїй сторінці у Фейсбуку опублікував Анатолій Гриценко. Потенційний кандидат на пост президента України оприлюднив дані порталу Bloomberg.

Блискавка від Bloomberg: Уряд України, намагаючись у пожежному порядку залатати боргову дірку, готується випустити...

Geplaatst door Анатолій Гриценко op Donderdag 25 oktober 2018


Згідно з отриманою інформацією, уряд готується випустити єврооблігації під надзвичайно високі відсотки. Мова йде про таких цифрах: п'ятирічні – під 9,25%, десятирічні - під 10%. На думку політика, це неприпустимі дії.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Найімовірніше, це призведе до повного знищення економіки країни.


Відомо також, що обсяг розміщення 5-річного транші єврооблігацій України буде прирівнюватися до $750 млн, 10-річного – до $1,25 млрд. За попередніми підрахунками, країна розміщує євробонди на $2 млрд.

Нагадаємо, раніше 6 млрд дол на кону: "Газпром" подав на Україну в міжнародний суд.

Як повідомляє монополіст: "Україна в особі Антимонопольного комітету наклала на "Газпром" необґрунтований і несправедливий штраф у розмірі, що перевищує 6 млрд доларів (включаючи пені) за нібито зловживання монопольним становищем на ринку транзиту газу України".

Як повідомляв портал "Знай.uа" на першому відкритому аукціоні Держгеонадр ціна окремих газових ділянок зросла на 430%.


"Знай.uа" писав, підвищення тарифів: коли українцям чекати платіжок з захмарними сумами.