Лідер "Студії 95 квартал" в черговий раз не зміг дати точну відповідь українцям, чи буде він балотуватися на пост президента

Відомо, що його кандидатуру обговорюють не лише громадяни України, але й іноземні експерти, політологи. Багатьом ця інформація може здатися безглуздою, проте ходять чутки, що на виборах у наступному році у коміка великі шанси.


Одна з останніх спроб дізнатися, хотів би Зеленський спробувати себе в ролі глави держави, закінчилася поразкою. Так, у нього запитали про це на концерті "Вечірнього кварталу" в Києві.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


За словами самого Володимира, останнім часом його життя перетворилося на справжнє пекло, оскільки кожен намагається дізнатися у нього відповідь на це питання. "У мене є юридична освіта, і це плюс. Однак у мене немає ніякого політичного досвіду, і це жирний плюс! "- сказав шоумен.


З об'єктивної точки зору, можна сказати, що відсутність досвіду у політичному житті не є позитивною рисою кандидата. У своїй професійній діяльності Зеленський частіше жартував над політиками, законами та іншими складовими цієї сфери, а от чи можна його уявити серйозною людиною з чіткою програмою до виборів – складно.

Однак, якщо тверезо оцінити всі його шанси, люди готові за нього голосувати. Підтвердженням цьому є соціальні опитування та моніторинги. Другий момент – чи зможе він зробити життя українців кращим.

Нагадаємо, раніше осатаневшая Ніцой в пух і прах рознесла Зеленського та запроданців з "95 Кварталу".


Як повідомляв портал "Знай.uа" "Нехай заробляє рублі": ще один фільм зі скандальним Зеленським заборонили в Україні.


"Знай.uа" писав, шоумен, учасник Студії "Квартал 95" Євген Кошовий опинився в центрі мовного скандалу. Після його коментарю щодо необхідності вивчення української мови, він потрапив під жорстку критику. Його звинуватили в пропаганді російської мови і образу українців..