Епопея із судом над президентом-утікачем Віктором Януковичем продовжується, а у вівторок, 30 жовтня, українцям розкрили дату наступного засідання.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Про це пишуть ЗМІ із посиланням на відповідне повідомлення прес-служби суду.

У прес-релізі йдеться, що обвинувачений у державній зраді екс-президент-утікач Віктор Янукович виступить у суді з останнім словом 19 листопада.

Янукович
Янукович

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Про це під час засідання Оболонського суду Києва заявив суддя В'ячеслав Дев'ятко.

Він наголосив, що суд дасть підзахисному можливість реалізувати своє право звернення для виступу з останнім словом.

"19 листопада буде днем, коли Янукович зможе виступити з останнім словом. Зважаючи на те, що 12 і 23 жовтня у підзахисного вже була можливість виступити з останнім словом, резервних дат не буде. Якщо Янукович не виступить у цей день, суд залишає за собою право піти в дорадчу кімнату для ухвалення рішення у цій справі", — розповів суддя.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Нагадаємо, президент-утікач Віктор Янукович, який під час кривавих подій на Майдані переховувався на території Російської Федерації, сьогодні може серйозно вплинути на відносини ОРДЛО та української столиці.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

З'явилися пропозиції від колишніх регіоналів, які допускають, що екс-президент України цілком міг би очолити так звані "ДНР" та "ЛНР".

бойовики "ЛДНР"
бойовики "ЛДНР"

Дане припущення прозвучало під час ефіру на одному з українських телеканалів від народного депутата фракції "Опозиційного блоку" Юрія Мірошниченка, пише портал "Політека".


Як писав раніше Знай.ua, у понеділок, 22 жовтня, Оболонський районний суд продовжив розгляд справи екс-президента Віктора Януковича: одіозного політика звинувачують у державній зраді і пособництві у веденні військових дій.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

На минулому засіданні присутні не удостоїлися задоволення побачити адвокатів Олександра Горошинського й Олександра Байдика, обидва в залу суду просто не з'явились. Суду правозахисники надіслали листа, в якому повідомили, що виїхали до Москви. Через це суд оголосив перерву до 9 ранку 22 жовтня.

суд
суд


Також Знай.ua писав про те, що у Росію прибули адвокати підозрюваного у державній зраді колишнього президента України Віктора Януковича, Олександр Байдик і Олександр Горошинський.