У понеділок, 22 жовтня, Оболонський районний суд продовжив розгляд справи екс-президента Віктора Януковича: одіозного політика звинувачують у державній зраді і пособництві у веденні військових дій.

На минулому засіданні присутні не удостоїлися задоволення побачити адвокатів Олександра Горошинського й Олександра Байдика, обидва в залу суду просто не з'явились. Суду правозахисники надіслали листа, в якому повідомили, що виїхали до Москви. Через це суд оголосив перерву до 9 ранку 22 жовтня.

Обидва молодця не з'явилися в суд і в понеділок, а замість них прийшли Ігор Федоренко та Віталій Сердюк, хоча недавно заявляли, що зі справи виходять. Разом з ними в Оболонський суд прийшли ще двоє. Одного з новоприбулих Сердюк представив як Стівена Шнейбаума - американського адвоката.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Трохи пізніше Сердюк розповів представникам ЗМІ, що Горошинський зараз в іншому судовому процесі за обвинуваченням колишніх співробітників "Беркута". Він також додав, що Байдик поїхав у Москву для особистої зустрічі з Віктором Януковичем.

Нещодавно в мережі опублікували той самий лист екс-президента, в якому він просить главу Кремля Володимира Путіна ввести війська на територію України. Це сталося у понеділок, 8 жовтня, в Оболонському районному суді, де розглядають справу про державну зраду.

Нагадаємо, заява Януковича мала ефект бомби, українці бунтують у соцмережах. Користувачі моментально відреагували на чергову спробу "реваншу".

Як повідомляв "Знай.uа", подружка Януковича знову видала "солов'їний послід". На такі одкровення екс-регіоналка наважилася у пропагандистській передачі на російському телебаченні.

Також "Знай.uа" писав про перемогу по боргу "Януковича": чи варто тішитися Україні. Апеляційний суд ухвалив одноголосне рішення.