1 листопада в Україну з робочим візитом прибула канцлер ФРН Ангела Меркель

Меркель

Як відомо, лідери країн зустрілися з метою обговорити подальшу стратегію захист від російської агресії. зокрема, мова йде про конфлікт в акваторії Азовського моря.

Відзначимо, що останнім часом Росія намагається грати за своїми правилами, блокуючи суду, що рухаються в Азовському морі. Таким чином агресор створює масу перешкод у розвитку бізнесу. Давно було зрозуміло, що все це хитрий план Путіна, як в черговий раз нашкодити українцям та іншим країнам. Збитки, які наносять російські бойовики, оцінити дуже складно. Щоб ця ситуація не погіршилася, необхідно вирішувати питання на світовому рівні.

Відомо також, що спочатку президент України Порошенко і Меркель поспілкувалися тет-а-тет, а потім лідер двох держав пішли на рапорт начальника роти почесної варти.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В мережу потрапило відео, на якому Меркель привітала караул українською мовою. Після офіційної частини у вигляді прослуховування гімну Ангела Меркель привітала військових зі словами "Вітаю, воїни!". Вони ж, у свою чергу, не розгубилися і у відповідь канцлеру промовили "Героям слава!".

Нагадаємо, стало відомо, як догляд Меркель змінить політичну ситуацію в ЄС.

Політичний вплив Німеччини на території Європейського союзу, серйозно ослабне після відходу з поста канцлера Ангели Меркель.

Такою думкою в одному з недавніх інтерв'ю для українських журналістів поділився німецький політичний експерт, старший науковий співробітник Інституту євроатлантичного співробітництва в Києві Андреас Умланд.


Як повідомляв Знай.uа Меркель заявила про намір подати у відставку.


Знай.uа писав Путін зустрівся з Меркель.