Україна мала всі ресурси та шанси, аби стати "другими Арабськими Еміратами", або досягти рівня життя Ізраїлю, чи хоча б сусідньої Польщі, куди наші земляки тисячами тікають на заробітки вже не перший рік.

Всьому цьому завадила колишня влада, зокрема держава буксувала під час правління Леоніда Кучми, як запевнив очільник редакційної колегії одного з видань Михайло Бродський. Доклав руку і зять другого президента Віктор Пінчук:

"Я вважаю, що все правління Кучми було системним злочином. Ми зараз говоримо — поганий той президент, поганий той прем'єр... Ось міністри розпродали армію, тому ми не змогли зустріти агресію як слід. А в Арабських Еміратах за останні 27 років божевільний прогрес. Ізраїль впізнати не можна. Польща і ми, чому? Кучма, всьому виною Кучма. Ну і однозначно його поплічник, перекупник краденого — пан Пінчук", — зазначив Бродський.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Дивіться: інтерв'ю з Бродським

Я давал деньги Гонгадзе. Следующим Кучма хотел убрать меня - Бродский

"Я действительно рассчитываю "на читателей будущего", и не надеюсь, что многие из соотечественников меня поймут. Прошу лишь антисемитов не беспокоится, и не оскорблять память Георгия и многих других людей грязными уколками: своими комментариями вы никого не удивите, но карму своим детям подпортите сильно". Читайте нас в Telegram https://t.me/uaobozrevatel

Geplaatst door Obozrevatel op Zondag 28 oktober 2018

Нагадаємо, блогер показав, як простих українців позбавляють волі за дрібні злочини. Як повідомляв "Знай.ua", у мережі порівняли рівень життя у Фінляндії та Україні на прикладі акцій у магазинах. Також "Знай.ua" писав, особисту сторінку у Facebook відомого українського активіста, журналіста Романа Бочкали забанили після публікації про Росію.