У матері колишнього народного депутата Ірини Бережної, Олени, пройшли обшуки. Знахідки, які виявила Служба Безпеки України під час обшуків, говорять самі за себе. У квартирі Олени Бережної знайшли золотий злиток вагою в кілограм і лист до міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова. Про це в четвер, 8 листопада, йдеться в повідомленні СБУ в Facebook.

"Крім численних документальних матеріалів і електронних носіїв, які підтверджують її протиправну діяльність, наші співробітники виявили також лист до міністра закордонних справ держави-агресора Лаврова щодо необхідності активізації діяльності російських організацій в Україні. Але це не головне: виявляється, жінка так мужньо захищала зовсім не документи, а кілограмовий злиток золота", - заявили в СБУ. Тепер істерика Бережної на Ростб і не тільки зрозуміла.

У тому ж пості, Служба безпеки пише, що в будинку лідера ПП "Союз лівих сил" Василя Волги теж знайшли дещо цікаве. Політик підтримував зв'язок з ворожою країною за допомогою обладнання для ведення таємних переговорів та магнітні носії інформації, на яких виявилися докази проти політика і ознаки державної зради.

Крім цього, в кількох інших фігурантів вилучено незареєстровану зброю і проросійська атрибутика. Фігури п'ятої колони продовжують спливати там, де їх не могли запідозрити до останнього. Українські політики пишуть Кремлю, ведуть з ним переговори і таємно замишляють протиукраїнські затії. Все це було б схоже на дешевий детектив, якби не було так сумно – готовність продати свою державу за російські подачки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що співробітники спецслужб шукають докази сепаратистської діяльності матері загиблої в ДТП екс-нардепа від Партії регіонів Ірини Бережної.

Як повідомляв портал Знай.uа начальника управління морально-психологічного забезпечення підготовки та застосування військ - заступника начальника головного управління морально-психологічного забезпечення ЗСУ затримали за вимагання та отримання хабарі слідчі управління СБУ в Київській області.

Також портал Знай.uа писав, що у Монако на вимогу прокуратури князівства затримали російського мільярдера Дмитра Риболовлєва.