Голова правління аграрного холдингу " Миронівський хлібопродукт" Юрій Косюк запровадив систему моніторингу емоцій співробітників. Фігурант численних скандалів вирішив перевірити всіх і кожного, для цього навіть камери скрізь поставив:

"Ми моніторимо емоції. Всі перебувають під камерами. Відпрацьовуємо емоції за 70 пунктами. Наглядаємо за щасливими і нещасливими", – сказав Косюк.

На його думку, щасливі люди працюють продуктивніше, а з нещасливими працівниками "активно працюють" психологи та HR-менеджери.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До речі, навіть це не захищає від непередбачуваних випадків, співробітники крадуть просто з-під носа. Один, наприклад, постійно набирав вагу, півроку, поки не виявили, що він таки виносить птицю. В своє виправдання сказав – головне поїсти, все інше дрібниці.

Іншого співробітника, який працював на своїй посаді шість-сім років, перевели на іншу, де він став "літати", а його колишні підлеглі, яких він міг "отруїти", стали почуватися краще.

Як відомо, Юрій Косюк має маєток у Феофанії, дві яхти – головна вартістю 150-180 млн доларів та допоміжна для перевезення гелікоптера і водних мотоциклів, вартістю 20-30 млн доларів.

За даними bihus.info, Косюк також володіє кількома суперкарами – принаймні, два автомобілі Mercedes Geländewagen, а також Tesla Model S, Porsche 911, Aston Martin, Ford Ranger, Range Rover та Lamborghini Murcielago їздять від маєтку до офісу "Миронівського хлібопродукту" через заповідну зону у Феофанії.

Дивіться: Косюк проти українських селян

Нагадаємо, у Київському районному суді Харкова нещодавно відбулося слухання у справі ДТП, основними фігурантами якого вважаються Геннадій Дронов та Олена Зайцева. Як повідомляв "Знай.ua", з наступного року в Україні зростуть тарифи на інтернет та кабельне телебачення. Також "Знай.ua" писав, українцям розповіли, де шукати додаткового прибутку