Наступного року в Україні зростуть тарифи на інтернет та кабельне телебачення. Подорожчання переважно торкнеться мінімальних пакетів послуг.

Так вважає голова комітету ІнАУ з питань захисту економічної конкуренції, телеком-експерт Олександр Арутюнян.

"Думаю, до середини 2019 року соціальний пакет буде коштувати близько 150 грн. Найпопулярніший купується пакет – 100 Мбіт/с – наблизиться до 200 грн. А вартість дорогих пропозицій може не змінитися: маркетологи бережуть свою преміальну абонентську базу", - зазначає Арутюнян.

Однак, за словами фахівця, варто також враховувати девальвацію. Якщо, наприклад, після виборів Президента, курс гривні полетить вниз, то ціни відповідно ще більше зростуть.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як заявляють представникпопулярних провайдерів, ціни стрибнуть приблизно на 30-40 гривень. А тарифи на кабельне телебачення не варто чекати нижчих за 120 гривень.

Голова правління Асоціації правовласників і постачальників контенту Наталія Клітна вважає, що тарифи зростуть на 15-40%: "У великих містах вони досягнуть 70 грн, в невеликих – 50-60 грн".

гроші

Нагадаємо, на трійку лідерів мобільних операторів в Україні подають досуду через накручування тарифів. Практично всі оператори перейшли на новий тариф - тепер українці платять не за місяць, а за 28 днів.

Як повідомляв портал Знай.ua, низька швидкість інтернету, приховані платежі та невидимий безліміт - ось що популярний мобільний оператор згодовує користувачам.

Також Знай.ua писав про те, що мобільні оператори пообіцял знизити тарифи, але не все так просто.

Дивіться: Українці зможуть змінювати мобільних операторів і при цьому зберегти свій старий номер