По всій території України 7 листопада відбулися масові перебої зв'язку та мобільного інтернету. Жертвами незручностей стали користувачі мобільного оператора lifecell. Відомо, що проблеми зі зв'язком почалися приблизно о 6 ранку.

Календар мобільних операторів
Календар мобільних операторів

Про це стало відомо завдяки повідомленню телеканалу "Київ".

У відповідь на дзвінки клієнтів в колл-центрах заявляли, що фахівці ще вирішують цю проблему, втім, що стало причиною перебоїв зі зв'язком і коли обіцяють відновити стабільну роботу не говорять.

Календар мобільних операторів
Календар мобільних операторів

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Є інформація про відмову терміналів в тих магазинах, які користуються послугами цього оператора. Оскільки в терміналах встановлено сім-карту lifecell для інтернет-зв'язку з банком, через збій вони просто не можуть здійснити оплату. За інформацією телеканалу, причина перебоїв проблеми з сервісами передачі даних 4G.

Варто нагадати, що популярний в Україні оператор мобільного зв'язку Vodafone Україна" до кінця листопада закриє останні діючі архівні тарифи, які колись запустив попередник "МТС-Україна".

"У листопаді Vodafone Україна завершує перехід на роботу під брендом Vodafone. Зокрема, будуте закрито останні архівні тарифи МТС-Україна – тарифи контрактної форми підключення", – йдеться у повідомленні оператора.

Абоненти "Vodafone Україна" до кінця цього місяця повинні вибрати собі нові тарифні плани, які актуальні на даний момент. У разі, якщо користувачі цього не зроблять, оператор залишає за собою право автоматично перемикання абонента на новий тариф, який буде оптимальним, виходячи з попередніх витрат на зв'язок щомісяця.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що користувачі оператора Lifecell масово почали скаржитися на збої в роботі. Розрекламований мобільний інтернет раптово зник, проблеми почалися ще зранку 7 листопада. Представники компаній жодних пояснень поки не дають. Телефонний зв'язок працює, на відміну від підключення до мережі.

Нагадаємо, українцям пообіцяли знизити мобільні тарифи, але не все так просто.

Як повідомляв Знай.uа стільникові оператори приготували українцям радикальні зміни.

Знай.uа писав, популярні стільникові оператори грабують українців за схемою Міноборони.