Витіснення Росії з території України повинно стати пріоритетним завданням для всього світу.

Про це заявив американський сенатор Кріс Кунс, передає "Главком".

"Я думаю, ми зможемо витіснити Росію з України, але це вимагає концентрації, рішучості, взаємодії з нашими союзниками. Нам необхідно зробити це сталим пріоритетом" Кріс Кунс

Кріс Кунс

Сенатор нагадав, як СРСР увійшов у прибалтійські країни, а США робили вигляд, ніби цього не помічають. Також Кунс підкреслив, що Балтії знадобилися десятки років, щоб придбати незалежність.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Це (ситуація в Україні - ред.) - заморожений конфлікт, і я підтримую рішення нашого президента про інвестиції в надання більшої кількості летальної зброї, більшої підтримки, великих тренувань. Змінюватися має також і Україна, але я думаю, в партнерстві з нашими вірними партнерами, це цілком ймовірно" Кріс Кунс

Нагадаємо, після завершення будівництва газопроводу "Північний потік-2" Росія може відкрито піти агресією на Україну. Про це попередив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький під час конференції FOTAR в Гамбурзі, передає РАР.

"Я знаю позицію німецького уряду, що це — бізнес-проект. Однак, на схід від Одри ніхто в це не вірить", — підкреслив він.

При цьому він поставив риторичне питання: "Так що зупинить Володимира Путіна піти на Київ?".

"Ви будете здивовані тим, кого я зараз процитую, але Ленін колись сказав, що капіталісти такі жадібні, що "продадуть нам мотузку, на якій ми їх повісимо", — сказав Моравецький.

У цьому контексті він пояснив, що Європа платить Росії за газ, а вона вкладе ці гроші в свою армію і незабаром європейцям доведеться бігти за допомогою до США.

Як повідомляв портал Знай.uа, американський президент Дональд Трамп може зупинити будівництво російського газопроводу "Північний потік-2".

Також портал Знай.uа писав, що США розірвали з Росією найважливіший ядерний договір.