Під час майбутніх президентських виборів в Україні на арену вийдуть чимало нових політиків, це буде для них шансом заявити про себе. Так вважає відомий журналіст, автор резонансних розслідувань про корупцію топ-чиновників Дмитро Гнап.

Як відомо, ще у 2001-2007 роках Гнап працював в донецькій організації партії Наша Україна, якою керував покійний брат побіжного екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка - Антон.

У 2006 році Гнап разом з екс-першим віце-прем'єр-міністром Сергієм Арбузовим увійшов до першої десятки списку Нашої України на виборах в Донецьку обласну раду.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коли його відверто запитали, що думає стосовно рейтингів Зеленського та Вакарчука, зазначив наступне:

"За Вакарчука однозначно. Зеленського взагалі не треба сюди включати, тому що у нього в дупі стирчить рука Коломойського, тому Зеленський ніякий не демократичний кандидат. Він - маріонетка олігархів, не самостійна і далекий від політики", - заявив Гнап.

На його думку, аби отримати нормальну підтримку, партії треба 4 тисячі людей, а загальна сума витрат на них коливатиметься у межах 1,5 мільйонів доларів, не кожному вдасться зібрати стільки:

"… це сльози в порівнянні з тим, скільки будуть витрачати старі кандидати", - додав Гнап, натякнувши, що дехто із відомих нам осіб готовий витратити $ 150-200 млн на вибори.

Дивіться: Зеленський розповів, чи збирається йти на вибори

Нагадаємо, експерти з США та ЄС розповіли, як в Україні провести вибори.Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський опублікував звернення до українців. Також "Знай.ua" писав, шоумен Володимир Зеленський вперше прокоментував результати соціологічного опитування, де говориться, що він поступиться президентським місцем лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко у другому турі.