Зірка 95-го Кварталу Євген Кошовий, завзятий автолюбитель і улюбленець публіки, вирішив проїхатися в метро, як простий смертний. Про що не забув похвалитися на своїх сторінках в соцмережах. Для Кошового поїздка в метро – справжня подія, адже в підземку він не спускався вже більше шести років. В коментарях фолловери зірки зізнаються, що бачили його в метро, однак думали, що їм здалося. Спостерігати рідкісне явище Кошового в українському сабвеї ви теж могли 14 листопада на станції метро Осокорки .

"Коротше, скрізь затори. Але вільно знаєте де? Правильно. В метро. Шість років, хлопці. Шість років. А кажуть, зірки не їздять у метро. Та ми, власне, і не зірки..." - прокоментував він свою появу на станції "Осокорки".

В Instagram-сторіз Кошового також з'явилися фотографії подальшої поїздки в підземці.

Ролик гумориста зібрав у соцмережі більше 140 тис. переглядів, в коментарях передплатники Кошового схвалили його рішення прокотитися на публічному транспорті.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

‘’Красава", "Я вас бачила вчора, думала здалося", "Клас, Жека, був би радий побачити", - вказали під фото.

Як раніше повідомляв Знай.uа, 95 квартал дотепно і дещо вульгарно висміяв пропутінських чепиг Петрова і Боширова, підозрюваних в отруєнні Скрипалів у Солсбері.

Артисти в жартівливій формі описали реакцію Петрова і Боширова після того, як їм висунули підозру у замаху на вбивство, також висміявши їх сексуальної орієнтації і абсурдність показань. Відповідне відео "Кварталу" опубліковано на YouTube і набрало багатотисячні перегляди.

Раніше ще одна зірка 95 кварталу, Володимир Зеленський, розповів про те, що буде, якщо він балотується в президенти і стане на чолі держави.

Відомо, що його кандидатуру обговорюють не лише громадяни України, але й іноземні експерти, політологи. Багатьом ця інформація може здатися безглуздою, проте ходять чутки, що на виборах у наступному році у коміка великі шанси.

Також раніше ми писали, що Квартал-95 заступився за Кошового. Шоумен, учасник Студії "Квартал 95" Євген Кошовий опинився в центрі мовного скандалу. Після його коментарю щодо необхідності вивчення української мови, він потрапив під жорстку критику. Його звинуватили в пропаганді російської мови і образу українців.

Звичайно ж, "95 квартал" не упустив можливості пропіаритися і на цьому. Студія Зеленського опублікувала новий тізер до серіалу "Слуга народу", який зачіпає мовну проблему.