З'явилася несподівана новина про екс-главу Держфіска Продана і його довіреної особи, передає телеграм-канал Dubinsky.pro

"Не дочекався я довідки екс-глави Держфіска Продана з німецької лікарні. Тому опублікую довідку сам. З кримінальної справи, яку розслідує НАБУ/САП відносно чиновника."

На фото – листування довіреної особи і кума Продана – Максима Павицкого з адвокатом Віталієм Розумним, який вклав крадені гроші з Державної фіскальної служби України в турецьку нерухомість.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

На фото Павицький і Розумний ведуть обговорення про виплату 740 000 доларів за покупку вілли в Бодрумі.

Розумний отримує гроші від Павицького, а останній скаржиться, що гроші є мокрими і цвілими. Потім запитує, чи не в туалетному бачку вони зберігалися?

Фігуранти настільки ох*еніли від своєї безкарності під дахом Гройсмана, що шлють один одному фотки "відмитого" бабла. Цитата телеграм-каналу

Нагадаємо, "Корупція змушена, владі треба красти, щоб протистояти Путіну", - на п'ятому році війни любитель "життя по-новому" відкрив справжнє обличчя

Корупція в Україні – вимушений захід? Як би з цим не сперечалися відповідні контролюючі органи, але таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив підприємець, який входить в групу Арсена Авакова і "Народного фронту", Карл Волох – за очі його називають одним з наближених до чинної влади.

Волох заявив, що нібито кілька років припинив спілкування з рядом осіб, яких дуже турбувала ймовірна перемога Тимошенко на виборах і все, що чекає Україну після цього.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Вся бухгалтерія корупції в ГФС: СБУ зламала листування втікача Продана

Втеча з України колишнього в. о. голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана через Молдову під виглядом виїзду на лікування став однією з політичних сенсацій. Ще б: два роки він керував ДФС і був найближчим співробітником прем'єр-міністра Гройсмана! І ось після запрошення на допит в Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру Продан раптово “захворів” і зник.

Також Знай.ua" писав про те, що Корупція в Україні: у МВФ назвали головне гальмо економіки