Це винятково приватний веб-сайт, зазначає посол України в Німеччині

Посол України в Німеччині Андрій Мельник на вимоги МЗС ФРН закрити сайт Миротворець відповів, що проект є приватним, а уряд України не має нести за нього відповідальність, а також за його публікації. Про це заявив Мельник у своїй статті виданню Welt.

"Це винятково приватний веб-сайт. Уряд України не несе відповідальності за зміст домашньої сторінки цієї неурядової громадської організації" стверджується в статті.

Також він заявив, що Україна готова і далі вести дискусію про Миротворець з німецькими партнерами.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Особисто я вважаю, що сумно відомі списки (списки ворогів України, - ред.) є неприпустимими і недоречними" зазначає посол.

Обурення Німеччини викликано тим, що на сайт був внесений колишній федеральний канцлер Герхард Шредер через висловлювання, які спрямовані проти України. Відомо також, що Шредер – голова ради директорів компанії "Роснефть", яка належить олігарху і одному з друзів Путіна.

Мельник звертає увагу на той факт, що німецькі ЗМІ висвітлюють в такому дусі, ніби Україна шукає Шредера, - це маячня, яка грає на руку кремлю.

Нагадаємо, "Шоу виродків": скандальна Монтян запросила Путіна знищити українців

Скандально відомий блогер та адвокат з України Тетяна Монтян, яка всіляко підтримує російську агресію по відношенню до України, знову нагнала на себе град гніву користувачів мережі своєю новою заявою.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", В "Чистилищі" прибуло: канцлера Німеччини підловили на походеньки з Путіним

В базу даних українського проекту "Миротворець" внесли екс-канцлера Німеччини Герхарда Шредера.

Ця інформація стала відома з сайту проекту.

Уточнюється, що в якості підстав для внесення Шредера вказується "замах на суверенітет і територіальну цілісність України, маніпуляція суспільно значущою інформацією, антиукраїнська пропаганда".

Герхард Шредер

Також Знай.UA" писав про те, що Washington Times: британський розвідник розкрив високопоставленого "крота" в Україні