В прямому ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" народний депутат України Олександр Шевченко висловився на підтримку Радикальної партії та Олега Ляшка. Критикуючи дії влади, він звернув увагу на те, що якби не Олег Ляшко, то сьогодні воєнний стан був би на території всієї України, повідомляє "Інформатор".

"Всі знають, що в п’ять разів збільшилася військова присутність на кордоні, то чому не було тоді воєнний стан введено? Якщо бути чесним, якби не Ляшко зі своєю фракцією, то сьогодні воєнний стан був би по цілій Україні", – заявив народний депутат.

Дивіться: Якби не Ляшко, воєнний стан був би по всій Україні, - депутат

Нагадаємо, воєнний стан викреслить з раціону українців найкорисніший продукт. Як повідомляв "Знай.ua", в Україні, на час введення воєнного стану, забороняється в'їзд росіянам. Також "Знай.ua", українські підрозділи були приведені в повну бойову готовність.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще