Днями відомий український співак, фронтмент гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук дав відверте інтерв'ю. Відомо, що в бесіді з журналістами Вакарчук вперше повідомив подробиці своєї подорожі до Криму, яку співак здійснив 8 березня 2014 року.

"Я розумів, що дуже серйозні речі відбувалися в Криму. Я за власною ініціативою прилетів в Сімферопольський аеропорт. На самому виході мене заблокувала так звана "кримська самооборона", яка з одного боку вела себе коректно, але дала зрозуміти, що мене нікуди не пустить. Далі був дуже складний день, який ми провели з різним успіхом", – згадав музикант.

Проте через півгодини, після того, як артист приїхав в аеропорт, приїхала велика група кримських татар, які дізнавшись, що він там, приїхали його захистити. Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "clutch".

"На щастя мене захищати не потрібно було. Але я запам'ятаю цей момент назавжди. Їх підтримка, те, що вони прийшли до мене і сказали: "Ми з вами" – я не забуду ніколи… У той момент я відчув, що є українська політична нація", – зізнався артист.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Варто нагадати, що український співак та ймовірний кандидат на посаду глави держави на майбутніх виборах Святослав Вакарчук прокоментував ситуацію введення військового стану на території держави. Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

"Закликаю всіх учасників політичного процесу не використовувати реальну загрозу безпеки України у власних політичних цілях.Тільки продемонструвавши загальну позицію, ми зможемо вимагати такої ж згуртованості від усього світу. Зараз, як ніколи, час для єдності!", - написав Вакарчук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в річницю Революції Гідності до земляків вирішив звернутися фронтмен культового гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук. У мережі оприлюднили ролик, де музикант висловив свою підтримку і закликав ні в якому разі не здаватися, які б історичні події не чекали їх у майбутньому.

Нагадаємо, Вакарчук і Джамала розкрили подробиці несподіваної зустрічі.

Як повідомляв Знай.uа Вакарчук дав українцям надію на краще, слова змушують задуматися.

Знай.uа писав, Христина Соловій про дружбу з Вакарчуком, хейтерах і зраду на українській естраді.