Українська журналістка Яніна Соколова в своїй авторській передачі "Вечір з Яніною Соколовою" дохідливо пояснила, чому світ не любить Росію. У провину країні-агресору Соколова справедливо поставила постійна "гра м'язами" і "брязкання зброєю", а також бажання дістатися своїми загребущими руками до країн, які від неї не залежать – або знищити, або підпорядкувати. Для прикладу, Соколова взяла слова одіозного депутата російської Держдуми Володимира Жириновського.

"Чому Москва 5 років тягне? Тому що треба докорінно вирішити, не можна просто всю Україну повернути: вона роздроблена, вона змарніла, бідна. Треба покінчити з спробою думати Заходу, що він буде на нас нападати. Треба такий нищівний удар нанести в різних точках планети з використанням ядерної зброї, щоб назавжди відбити охоту у всіх воювати проти Росії. Завдати відчутного удару, щоб не було жодної української армії, ні Натовської армії, щоб не було столиць деяких держав!", - нещодавно заявив Жириновський в одній з пропагандистських програм на ростб.

"Ух ти, дійсно, чому ми ввели військовий стан? І чому сусідні з Росією країни прагнуть у НАТО? Чому, нарешті, у світі не люблять Росію?! Х*й його знає!", - прокоментувала Соколова репліку Жириновського, заявивши, що сам Жириновський – "дідусь, відомий клоун, популіст і шизофренік, має якийсь вплив на російську політику".

Як повідомляв портал "Знай.uа", журналістка Яніна Соколова в прямому ефірі на російському телебаченні принизила Росію, назвавши її облезлым ведмедем, якому гидко підійти. Аплодуємо стоячи!

Раніше Яніна Соколова жорстко висміяла главу МЗС РФ Марія Захарова, інсценувавши для відео дзвінок їй.

"Маша, привіт! Дякуємо за сіль! Отримала, передала в команді кожному по пачці. Ось стоїть гример задоволена, радіє, спасибі! Духи? Я бачила, так, пробник "Ніна Річі" надіслала… Ти знаєш, я, напевно, перешлю тобі його назад від гріха подалі… Що? А, Героям Слава! Умничка, вивчила все, Лаврову привіт!" – нібито говорить журналістка Захарової по телефону.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо: "Живий щит": Українські зірки виступили проти насильства.

За статистикою, в умовах збройного конфлікту ризик торгівлі людьми та сексуального рабства зріс майже вдвічі.

Найчастіше в групу ризику потрапляють діти із зони АТО - їх можуть незаконно примусити до бойових дій.