Литва заборонила в'їзд росіянам, які причетні до конфлікту в Керченській протоці і Чорному морі. Санкції стосуються осіб, які були безпосередньо втягнуті в конфлікт і затримували три українських корабля.

До того ж, Литва вирішила збільшити розмір військової допомоги Україні.

Даля Грібаускайте

найближчим часом виділять амуніцію і направлені військові інструктори разом з експертами з кібербезпеки, які допоможуть відображати гібридні атаки в передвиборний період, повідомляє президент Литви Даля Грібаускайте під час зустрічі з президентом України в Києві. Як заявляє прес-служба президента Литви, в Україну також буде направлена гуманітарна допомога.

"Наша держава збільшує гуманітарну допомогу Україні буде додатково виділено 30 тисяч євро. Гуманітарна допомога Литви Україні в цьому році склала 140 тисяч євро. Всього за чотирирічний період наша країна надала Україні допомогу на суму 13 млн євро", — заявляє президент Литви.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Росію можуть відсторонити від Олімпіади-2020

Олімпійський комітет Росії (ОКР) подав апеляцію на рішення Московського міського суду, який на території РФ відновив бобслеїста Олександра Зубкова статус олімпійського чемпіона ігор в Сочі-2014.

МОК офіційно звернувся до ДКР з проханням надати сприяння і вжити необхідних заходів для виконання рішення Спортивного арбітражного суду (CAS), йдеться на офіційному сайті ОКР.

У заяві ОКР наголошується, що невиконання положень Олімпійської хартії МОК на території Російської Федерації може спричинити за собою найжорсткіші санкції, включаючи усунення російських спортсменів від участі в Олімпійських іграх в Токіо в 2020 році.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Порошенко передав послання Путіна: український народ не буде дивитися

Світ повинен ввести "Азовський пакет санкцій в якості відповіді Росії за агресію проти України. Таку думку висловив президент України Петро Порошенко.

Також "Знай.uа" писав про те, що Ігри закінчилися: кораблі НАТО йдуть в Чорне море, в Кремлі спробували відповісти