Під час передвиборної компанії 16 осіб, які входять в оточення президента США Дональда Трампа, контактували з росіянами, повідомляє CNN.

Серед них такі визначні особистості як: Пол Манафорт, який виконував тоді обов'язки глави передвиборного штабу, діловий партнер і представник штабу Рік Гейтс. В поле зору потрапили колишній радник із зовнішньої політики Джордж Пападопулос і колишній радник з національної безпеки Майкл Флінн.

Несподівано в списку присутні і діти Дональда Трампа: Іванка Трамп і Дональд Трамп-молодший. Канал стверджує, що з росіянами зв'язувалися зять президента Джаред Кушнер зі своїм асистентом Аві Берковіц.

В список CNN входять Роджер Стоун і Картер Пейдж, які раніше були радниками Трампа, колишній консультант Майкл Капуто, у минулому генеральний прокурор Джеф Сешнс і член передвиборчого штабу Джеффрі Гордон. Відзначається спілкування з росіянами Еріка Прінса, який заснував приватну військову компанію Blackwater, а також бізнес-партнера президента США Фелікса Сейтера.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Список колишніх чиновників США скоро поповнить Джон Келлі, який виконує обов'язки глави апарату Білого дому. Трамп заявляє, що дуже цінує виконану Джоном роботу, але це не заважає президентові підшукати йому заміну. Американські ЗМІ вважають, що дане рішення викликано переважанням демократів у палаті представників, а також недостатньою політичною підкованістю Келлі.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Дональд Трамп висунув на пост генпрокурора США кандидатуру Вільяма Барра, який відомий протестом щодо розслідування російського втручання у вибори американського президента.

Як повідомляв портал "Знай.uа": арештована в США росіянка Марія Бутина зізналася у причетності до спроби Кремля вплинути на керівництво стрілецької організації США.

ТакожЗнай.uа" писав, що Трамп прийняв рішення про призначення на посаду постпреда в ООН керівника прес-служби Держдепартаменту Хізер Нойерт.

https://www.youtube.com/watch?v=QL9qwg9KgKk