Як повідомляється в ексклюзивному інтерв'ю “ФАКТИ”, метою провокацій є деморалізація українського суспільства і, що є найбільш важливим, підвищення власних рейтингів, які стрімко скочуються на тлі депресії в російській економіці, зазначає експерт Юрій Карін, координатор групи «Інформаційне опір».

В мережі показали фото і відео, де відображені наслідки подій в Іловайські у серпні 2014 року.

Також, на його думку, метою таких операцій є підрив авторитету українського керівництва, яке не влаштовує Росію, про що в Кремлі заявляють безпосередньо. Напередодні виборів (президентських і парламентських) такі спецоперації найбільш актуальні.


Путін зізнався, що напад на моряків в Керченській протоці був спланованою провокацією.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

“Доказом тому є атака на кораблі України в Керченській протоці, яку підтримали більшість жителів Росії”, - зазначає військовий оглядач.

Крім того, Юрій Карін резюмував, що це жахлива оцінка “доблесті”, доказом чого є атака десятків кораблів, авіації і спецназу на буксир і два малих катери, а про моральних якостях і честі, як кажуть, ні слова.

Нагадаємо, Трамп принизив Путіна на G20: демонстративно і двічі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Міністр оборони США Джеймс Маттіс різко розкритикував президента Росії Володимира Путіна, назвавши останнього "туповатим".

Також "Знай.uа" писав, що Трамп, Путін і Хашшогі стали претендентами на "Людину року" від Time.