Американський лідер Дональд Трамп неодноразово проігнорував Путіна за короткий проміжок часу. Він повів себе так на з'їзді "Великої двадцятки".

Президент США Дональд Трамп не став ні вітатися, ні спілкуватися з президентом Росії Володимиром Путіним під час прибуття на саміт G20 у п'ятницю, 30 листопада в Буенос-Айресі.

Дивно, але Путін прибув на захід раніше і одразу зайняв своє місце за столом переговорів. Американський лідер прибув через кілька хвилин і відразу ж приєднався до групи світових лідерів, які щось жваво обговорювали.

При цьому з усіх глав держав, які прибули на саміт, для того, щоб привітатися, до Володимира Путіна підійшов лише наслідний принц Саудівської Аравії Мохаммед бін Салман. І це було схоже на привітання двох реперів, а не глав держав.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Однак на цьому Трамп не зупинився і демонстративно проігнорував Путіна під час групового фото, коли йшов до свого місця на подіумі. Він зміряв господаря Кремля поглядом і пішов далі без зайвих слів.

Раніше повідомлялося, що Президент США Дональд Трамп вперше пояснив, чому скасував двосторонню зустріч з Володимиром Путіним на саміті G20.

зокрема, Трамп зазначив, що єдиною причиною скасування зустрічі стала агресія російських військових по відношенню до кораблів українських ВМС і затримання моряків в Керченській протоці.

"Нам не подобається, що сталося, ми не задоволені тим, що сталося", - сказав Трамп, говорячи про захоплення українських кораблів і моряків.

Нагадаємо, Трамп пояснив, чому принизив Путіна на G20. Трамп пояснив приниження Путіна.

Як повідомляв Знай. ua, Трамп на весь світ зганьбив Путіна в Аргентині: тільки подивіться на його обличчя. Перші фото розчарованого Путіна з полів саміту G-20.

Знай. ua писав, що Трамп розповів, чому не привітався з Путіним: причина нас підбадьорить. Трамп назвав єдину причину скасування зустрічі з Путіним.