Президент СШП Дональд Трамп заявив, що агресія Росії проти України була єдиною причиною, через яку він вирішив відмовитися від запланованої зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним на саміті " Великої двадцятки " цього тижня.

Про це він сказав у ході зустрічі з прем'єром Японії Сіндзо Абе на саміті G20 в Аргентині, повідомляє The Hill.

Коментуючи незаконне захоплення українських кораблів і моряків, Трамп сказав:

"Нам не подобається те, що сталося, ми не раді тому, що сталося".

Президент США черговий раз підтвердив, що скасував зустріч з Путіним лише через агресивні дії Кремля щодо України.

"На основі того, що сталося з кораблями і моряками ... це була єдина причина (скасування зустрічі - ред.)" - заявив Трамп.



Нагадаємо, 29 листопада президент США Дональд Трамп скасував зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним, яка повинна була відбудуться в Аргентині на саміті G20.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі з'явились перші фото з полів саміту, які демонструють зганьбленого Трампом Путіна. На всіх кадрах, де пересікаються обидва президенти, Путін стоїть з сумним обличчям, а Трамп його показово ігнорує.

Також Знай.ua писав, Дональд Трамп скасував офіційні зустрічі з президентами Туреччини і Південної Кореї в рамках саміту G20, замінивши їх "неформальними бесідами".